Πολιτική Απορρήτου & Όροι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Στο DNA Health, δεσμευόμαστε για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Όλα τα αποτελέσματα του γονιδιακού ελέγχου και τα προσωπικά σας στοιχεία αποθηκεύονται και διατηρούνται κάτω από αυστηρές προϋποθέσεις προστασίας δεδομένων. Τα δεδομένα σας παραμένουν στο DNA Health και δεν έχει πρόσβαση καμία άλλη εταιρεία ή πρόσωπο σε αυτά.

 

Το δείγμα του γενετικού υλικού (DNA) σας

Το δείγμα DNA σας, δεν θα χρησιμοποιηθεί για κανέναν άλλο γονιδιακό έλεγχο εκτός αυτού που εσείς επιθυμείτε. Αφού ο γονιδιακός έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί και οριστικοποιηθεί, το γενετικό σας υλικό θα καταστραφεί και δεν θα υπάρχει αποθηκευμένο σε κανένα χώρο του DNA Health.

 


 

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

Περιορισμοί

Το κέντρο γονιδιακού ελέγχου DNA Health, παρέχει γενετική διάγνωση μόνο σε συγκεκριμένα τεστ (διαγνωστικης γενετικής, μικροβιολογίας και προγεννητικού ελέγχου) και όχι στα τεστ προδιαθετικής γενετικής.

Οι πληροφορίες και οι συμβουλές που σας δίδονται για τα τεστ προδιαθετικής γενετικής από το DNA Health δεν αντικαθιστούν την ιατρική διάγνωση και την συμβουλευτική από ιατρικό προσωπικό και σε κάθε περίπτωση δεν αποτελούν διάγνωση γενετικής ασθένειας αλλά μπορούν να υπολογίσουν το ρίσκο εμφάνισης αυτής, σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα των τελευταίων ετών. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτά τα δεδομένα αλλάξουν στο μέλλον και δεν φέρουμε ευθύνη για κάτι τέτοιο.

 

Πολιτική Αποστολής

Μετά την παραγγελία του γονιδιακού ελέγχου που επιθυμείτε, είτε διαδικτυακά είτε προσωπικά από τον χώρο μας ή από κάποιον αντιπρόσωπο, ακολουθεί η καταβολή πληρωμής του προϊόντος. Μετά την πληρωμή του προϊόντος, αποστέλλεται το σετ δειγματοληψίας είτε δωρεάν με την εταιρεία κούριερ ACS ή με κάποιον αντιπρόσωπο είτε προσωπικά στον χώρο μας. Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες δειγματοληψίας και λάβετε το δείγμα του γενετικού σας υλικού, στη περίπτωση διαδικτυακής συναλλαγής, καλείτε την εταιρεία κούριερ ACS για να παραλάβει δωρεάν το κουτί με το δείγμα, από τον χώρο σας. Όταν το DNA Health λάβει το δείγμα σας, πραγματοποιείται ο γονιδιακός έλεγχος που επιθυμείτε και τα αποτελέσματα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) ή μέσω του ιατρού σας, ανάλογα με την εξέταση.  Τα αποτελέσματα είναι έτοιμα μετά από κάποιες ημέρες που μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω πίνακα.

 

Ακύρωση Παραγγελίας και Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Για ακύρωση παραγγελίας, πρέπει να υποβάλλετε το αίτημα σας με email στο dna@dnahealth.gr ή τηλεφωνικά στο (0030) 2314 000 487, πριν την αποστολή του σετ δειγματοληψίας από το DNA Health ή την παράδοση του από τον αντιπρόσωπο.

Μετά την αίτηση ακύρωσης παραγγελίας, προβλέπεται τα χρήματα να επιστραφούν στον λογαριασμό σας, εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Σε περίπτωση που το δείγμα DNA σας, έχει ήδη αναλυθεί από το εργαστήριο μας, δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων.

Εάν για κάποιο λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας, επικοινωνήστε μαζί μας, το γρηγορότερο δυνατόν είτε στο dna@dnahealth.gr ή στο (0030) 2314 000 487.